Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049693333

Company Place

Prishtinë

Asistente Ekonomike dhe Arkatare (2)

Asistente Ekonomike dhe Arkatare (2)

Information

Publish Date

10.03.2018

End Date

25.03.2018

Categories

Ekonomi | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania DURMISHI SHPK hap konkurs ne sektorin e shitjes shitjes me shumice dhe pakice per keto pozita: Asistente Ekonomike dhe Arkatare  (ose student e ekonomikut dhe marketingut) – 2 persona

Për pozitën kandidatja duhet t'i plotësoj këto kushte:
1) Te ket aftesi komunikative,
2) Te jet e pergjegjshme ne pune 
3) Te posdeoj patent shofer,
4) Te jet i gatshem te punoj nen presion dhe jasht orarit te punes.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: info@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (te Hotel EMERALD) Veternik Prishtine, kontaktoni ne telefonin: 049 693 333.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook