Log in
X

Company Name

“ILLYRIA Life”

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ASISTENT PËR MARRËDHËNIE ME KLIENTË

ASISTENT PËR MARRËDHËNIE ME KLIENTË

Information

Publish Date

09.03.2018

End Date

20.03.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e Sigurimit të Jetës “ILLYRIA Life” për shkak të rritjes së shpejtë dhe afarizmit të suksesshëm është në kërkim të një punonjësi në pozitën:

ASISTENT PËR MARRËDHËNIE ME KLIENTË

Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedisë stimulues të punës, i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e talentit tuaj, atëherë e keni mundësinë për ngritje personale dhe profesionale!

Ne ju ftojmë për bashkëpunim afaristë.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Preferohet Fakulteti Juridik apo Shkenca Shoqërore (Absolvent)
  • Të ketë njohuri për natyrën e biznesit tonë
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese
  • Njohuri të shkëlqyeshme të Gjuhës Angleze
  • Njohuri të avancuara në Microsoft Office (posaçërisht në Excel)
  • I/E orientuar në detaje
  • Ambicioz/e
  • Kreativ/e
  • Vetë-iniciativë/e

Besojmë që CV – ja juaj do të na bindë se ju jeni personi i duhur për këtë pozitë. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një tradite shumëvjeçare, sillni motivimin dhe energjinë tuaj në “ILLYRIA Life”.

Të interesuarit, luten të dërgojnë CV–it e tyre në adresën: info@illyrialife.com

Konkursi do të jetë i hapur deri me 20.03.2018

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda një periudhe të shkurtër.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook