Log in
X

Company Name

“ILLYRIA Life”

Phone Number

Company Place

Prishtinë

ASISTENT TEKNIK

ASISTENT TEKNIK

Information

Publish Date

09.03.2018

End Date

20.03.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e Sigurimit të Jetës “ILLYRIA Life” për shkak të rritjes së shpejtë dhe afarizmit të suksesshëm është në kërkim të një punonjësi në pozitën:

ASISTENT TEKNIK

Nëse jeni në kërkim të një pune, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedis stimulues të punës, i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e talentit tuaj, atëherë e keni mundësinë për ngritje personale dhe profesionale!

Ne ju ftojmë për bashkëpunim afaristë.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur

  • Preferohet Fakulteti Teknik apo i Shkencave Natyrore- Matematikë (Absolvent)
  • Shkathtësi hulumtuese, analitike dhe të vlerësimit të informacionit;
  • Të ketë njohuri për natyrën e biznesit tonë
  • Njohuri të shkëlqyeshme në Microsoft Office ( Excel, Exel Formula, ACCESS etj. )
  • I/E orientuar në detaje
  • Ambicioz/e
  • Kreativ/e
  • Vetë-iniciativë/e 

Besojmë Që CV – ja juaj do të na bindë se ju jeni personi i duhur për këtë pozitë. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e një tradite shumëvjeçare, sillni motivimin dhe energjinë tuaj në “ILLYRIA Life”.

Të interesuarit, luten të dërgojnë CV–it e tyre në adresën: info@illyrialife.com

Konkursi do të jetë i hapur deri me 20.03.2018

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda një periudhe të shkurtër.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook