Log in
X

Company Name

Kijeva Group BSV sh.p.k

Phone Number

+38349509585

Company Place

Malishevë

Mekanik automjetesh (2)

Mekanik automjetesh (2)

Information

Publish Date

09.03.2018

End Date

22.03.2018

Contact Person

Shkodran Gashi

Categories

Autoservis

Job Places

Malishevë

Job Description

Kijeva Group sh.p.k është duke kërkuar të punsojë (mekanik automjetesh).

Aftësitë e kërkuara:

Kandidatet të cilët do të aplikojnë për këto pozicione pune duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:
- Të ketë mundësi të vlersojë në mënyrë të saktë gjendjen teknike dhe mekanike të makinave të ndryshme.
- Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë si mekanik,
- Të ketë njohuri shumë të mira mbi makinat të cilat përdoren masivisht në Kosovë,
- Përgjegjës për funksionimin dhe mirëmbajtjen e makinerive,
- Të jetë i aftë të punojë në grup dhe i komunikueshëm.

Personat e interesuar dhe që mendojnë se kanë aftësitë dhe plotësojnë kushtet e mësipërme duhet të dergojnë CV në email adresen : kijevagroupbsv@gmail.com ose shkodrangashii@hotmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook