Log in
X

Company Name

N.N “INFRA PLUS”

Phone Number

+381 38 60 62 62

Company Place

Prishtinë

Inxhinier/e të Gjeodezisë

Inxhinier/e të Gjeodezisë

Information

Publish Date

09.03.2018

End Date

20.03.2018

Categories

Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

KOMPANIA PROJEKTUESE DHE NDERTIMORE N.N INFRA PLUS

Shpall konkurs për këto vende pune:

Nje (1) Inxhinier/e të Gjeodezisë

Kriteret vlerësuese:

  • Të këtë përgatitje të lartë shkollore (Fakulteti i Ndërtimtarisë Drejtimi Gjeodezisë), me përvojë pune së paku 5 vite ne projetim dhe ekzekutim.

Inxhinier i diplomuar (ose master) gjeodezisë, preferohet te jete gjithashtu dhe i Licensuar nga Agjencia Kadastrale e Kosovës .

  • Njohje e mire e programeve kompjuterike : AutoCAD, Microsoft Office dhe programet tjera relevante.
  • Në gjendje të udhëtoj në terren
  • Të jetë i aftë të menaxhojë kohën dhe të punon nën presion të kohës

Kandidatet qe i plotësojnë këto kritere do të ftohen për intervistë.

Ju lutem, CV-të tuaja të bashkangjitur me një Letër Motivuese t`i dërgoni në e-mail adresën info@infraplus-ks.com  ose t’i dorëzoni pranë zyrës tonë në adresën; Rr. Magjistrale Prishtine-Lipjan Km-5 Llapnasell, 10 000 Prishtinë, tel: mob:+37745-777 778,+381- 38 60 62 62    

Konkursi do të jetë i hapur deri me 20/03/2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook