Log in
X

Company Name

Ministria e Administratës Publike

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar për Raportim dhe mbështetje /e

Zyrtar për Raportim dhe mbështetje /e

Information

Publish Date

09.03.2018

End Date

17.03.2018

Categories

| Ministri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook