Log in
X

Company Name

“TIKI MOSAIC” Sh.P.K.

Phone Number

+386 49 402 050

Company Place

Mitrovicë

Agjent i/e shitjes

Agjent i/e shitjes

Information

Publish Date

09.03.2018

End Date

23.03.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs


Fabrika e riciklimit të qelqit dhe prodhimit të mozaikut “TIKI MOSAIC” Sh.P.K. me lokacion në Mitrovicë  shpall konkurs për vend të lirë pune për filialën në Prishtinë në këtë pozitë:

Agjent i/e shitjes

Detyrat dhe përgjegjësitë:
- Hulumtimi I tregut,identifikimi I klientëve te rinjë ,potencial dhe nevojave të tyre
- Vizita të rregullta të klientëve
- Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë,
- Zbaton planin e parashikuar të shitjes
- Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi,
- Realizon detyrat e tjera sipas kërkesave të Departamentit të shitjes,

Kualifikimi dhe përvoja:
- Përvoje pune si agjent i/e shitjes (ne fushën pëkatëse e preferuar)
- Minimum shkollim i mesëm,
- Të posedojë patent shoferin – kategoria B
- Aftësi të shkëlqyera komunikative me klientët
- Njohja e gjuhëve te huaja dhe njohja e MS Office e preferueshme
- Të jetë i gatshëm të punoj në presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV-në në email adresën info@tikimosaic-ks.com ose të dorëzoni aplikacionet fizikisht tek kompania “TIKI MOSAIC” Sh.P.K. Parku Industrial TREPÇA ( afër fakultetit publik të Mitrovicës) në Mitrovicë, apo në filialën në Prishtinë-Veternik, magjistralja Prishtinë –Shkup  km I 2-të
Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +386 49 402 050
Konkursi është I hapur nga data 09.03.2018 deri më 23.03.2018.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook