Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Përfaqësues i Shitjes, Depoist

Përfaqësues i Shitjes, Depoist

Information

Publish Date

08.03.2018

End Date

22.03.2018

Categories

Shitje | Magazinier

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Shqiperi dhe Kosove, shpall konkurs per pozitat:

Përfaqësues i Shitjes per Prishtine, Fushe Kosove

Detyrat:
- Njohja shumë e mirë e produkteve te kompanise
- Mbikëqyrje e klientëve ne rajonin përkatës
- Këshillimi i klientëve gjatë blerjes
- Kontaktim dhe ofertim i klientëve te ri
- Prezantimi i produkteve të ndryshme dhe ofertave
- Bashkëpunim i ngushtë me koleget e departamenteve te tjera.

Kriteret:
- Te jete i moshes 23-35 vjec.
- Te kete arsim te larte (preferohet Inxhinieri).
- Preferohet te kete nje eksperience ne shitje
- Te kete aftesi shume te mira komunikuese, prezantuese & negociuese
- Te njohe programet baze ne perdorimin e kompjuterit
- Te disponoje Patente shoferi.
- Te jete me banim ne qytetin ne te cilin aplikon.

Përfitimet tuaja
- Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
- Vend pune modern dhe të sigurte
- Pagë mbi mesatare dhe të rregullt
- Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Depoist per Fushe Kosove

Detyrat:
- Pranimi i produkteve
- Dokumentimi i pranimeve, levizjeve magazinore etj.
- Skenimi i faturave për kalkulim
- Levizja e mallërave në hapsirat shitëse
- Menaxhimi i palimit në depo

Kriteret:
- Ka të paktën 3 vite eksperiencë pune si Depoist ne kompani distribucioni.
- Te jete i moshes 25-40 vjec.
- Te disponoje Patente shoferi.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 22.03.2018 ne adresen: hr@kadiu.al, duke shenuar qytetin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook