Log in
X

Company Name

ITD Prishtine sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punonjes Servisi

Punonjes Servisi

Information

Publish Date

08.03.2018

End Date

21.03.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

ITD Prishtine shpk, nje kompani e njohur dhe e konsoliduar ne tregun e teknologjise se informacionit, kerkon te punesoje:

Punonjes Servisi

Detyra dhe Pergjegjesi:

- Diagnostifikon sakte defektet dhe riparon paisjet elektronike personale

- Njeh dhe zbaton me perpikmeri rregulloren mbi sigurimin teknik

- Njeh dhe zbaton procedurat operacionale dhe instruksionet e punes ne sherbimin e Servisit dhe kryen te gjitha veprimet per plotesimin e dokumentacionit perkates te punes

- Identifikon sakte pjeset difektoze qe jane per nderrim dhe ben reklamimin e tyre

Kërkesat per kandidatet:

- Te kene eksperience te meparshme pune ne poste te ngjashme

- Te kene ose te arrijne nivel certifikimi me kompanite kryesore me te cilat bashkepunon ITD.

- Te kene njohuri shume te mira te gjuhes angleze

- Te kene aftesi te mira komunikimi

- E preferueshme te kete arsim te larte, relevant.

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@itd-ks.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook