Log in
X

Company Name

Enza Home

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher Shitjeje (m/f) (1), Shitëse/arkatare (10), Pastruese (1)

Menaxher Shitjeje (m/f) (1), Shitëse/arkatare (10), Pastruese (1)

Information

Publish Date

08.03.2018

End Date

18.03.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

M4P LLC shpall konkurs për përzgjedhjen e punonjëseve të pozitave në vijim, për kompaninë Enza Home e cila gjendet ne Magjistralen Prishtinë - Ferizaj.

Menaxher Shitjeje (m/f)

Detyra dhe përgjegjësitë:

- Analiza dhe përpilimi i raporteve të shitjeve.

- Të jetë në dijeni për çdo parregullsi të mundshme në departamentin e shitjeve.

- Dizajnimi dhe implementimi i planeve strategjike për arritje të targetit

- Informimi i stafit për produktet e reja

- Menaxhimi i ankesave të klientëve

- Mbikqyrja e drejtpërdrejtë e stafit të shitjes dhe përpilimi i orarit të tyre.

- Njohja e brand produkteve krahas trendeve të tregut dhe konkurrentëve

Kushtet:

-Kualifikim universitar

-Mosha nga 28-35 vjeç

-Përvojë në shitje mbi 3 vjeqare

-Njohja e gjuhës angleze të nivelit të avansuar

-Aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe komunikuese

-Të jetë i gatshëm për punë nën presion dhe klimë dinamike.

-Të ketë ekspertizë teknike

- Aftësi për të motivuar dhe udhëhequr stafin e shitjes.

-Aftësi të mira planifikimi dhe organizimi të tipit multitasking

Shitëse/arkatare (10)

Detyrat dhe përgjegjësitë:     

-Prezantimi i produkteve dhe kryerja e shërbimeve sipas rregullave të menaxhmentit

-Harmonizimi/rregullimi i produkteve sipas rregullave të kompanisë

-Mbajtja e evidencës së produkteve duke konfirmuar çdo mungesë, dëmtim etj            

-Krijimi dhe mbajtja e marrëdhënieve efektive me klientët aktual dhe potencial

Kushtet:

-Të ketë eksperiencë punë  në shitje më së paku 1 vit

-Të ketë aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar të gjuhës shqipe dhe angleze

-E përgjegjshme në punë dhe aftësi të mira bashkëpunimi

-Diploma universitare përbën avantazh

-Mosha  25-35 vjeç

Pastruese

Kushtet:

Diploma e shkollës së mesme

Mosha nga 30 vjeç

Të ketë përvojë pune në pastrim të lokaleve afariste

T’i kushtoj rëndësi detajeve dhe produkteve të ndijshme.

CV-të mund të dërgohen në e-mailin office.m4p@gmail.com

Afati i fundit për aplikim: 18 Mars 2018.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook