Log in
X

Company Name

BarutiGroup SHPK

Phone Number

044637637

Company Place

Prishtinë

Zyrtar/e i/e administrates (Prishtinë)

Zyrtar/e i/e administrates (Prishtinë)

Information

Publish Date

08.03.2018

End Date

08.04.2018

Contact Person

Besian Baraku

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Baruti Group SHPK  me seli në Prishtinë ,shpallë konkurs per vendin e lirë të punës :

1.Zyrtar/e i administrates  (Prishtinë):

Pershkrimi i punes:

Detyrat:
     • Organizon dhe mirëmban dosjet dhe të dhënat financiare
     • Përpilimi i raporteve të ndryshme financiare, sipas kërkesës së mbikqyrësit
     • Përgjegjës për pagesa të kompanisë
     • Përgatitë raporte financiare javore, mujore dhe vjetore
     • Kontrollon të ardhurat  dhe shpenzimet
     • Përgatitë raporte javore te llogarive te arketueshme dhe te pagueshme
     • Kontrollon të ardhurat, shpenzimet dhe qarkullimet bankare

Kualifikimet:

     • Diplomë universitare në Ekonomi dhe Financa
     • Preferohet të ketë 1 vite përvoje pune në lami të ngjashme
     • Preferohet të kenë trajnime dhe certifikime ne Financa 
     • Të jetë person i besueshëm
     • I/e aftë të punojë në ekip dhe për ekip nen stres dhe presion
     • Vetëiniciator/e
     • Aftësi të mira organizimi, komunikuese dhe planifikuese
     • Njohuri kompetente të MS Word, Excel dhe sistemit financiar Quick books (e obligueshme)
     • Aftësi që të punojë në ekip si dhe në mënyrë të pavarur
     • Aftësi për të punuar në një mjedis me diversitet programor. 

Paga e negociueshme.

Tjera

  • Për të aplikuar: Ju lutemi dërgoni CV dhe një foto tuaj dhe referencat në email info@barutigroup.com , Ju lutemi shkruani per poziten qe aplikoni në subjektin e emailit.

  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook