Log in
X

Company Name

BarutiGroup SHPK

Phone Number

044637637

Company Place

Prishtinë

Zyrtar/e marketingu dhe shitje (1 Prishtinë,1 Mitrovicë)

Zyrtar/e marketingu dhe shitje (1 Prishtinë,1 Mitrovicë)

Information

Publish Date

08.03.2018

End Date

08.04.2018

Contact Person

Besian Baraku

Categories

| Marketing

Job Places

Mitrovicë | Prishtinë

Job Description

Baruti Group SHPK  me seli në Prishtinë ,shpallë konkurs per vendin e lirë të punës :

Zyrtar/e marketingu dhe shitje (1 Prishtinë, 1 Mitrovicë):

Detyrat

• Mirëmbajtja e web faqës së kompanisë dhe paraqitjes në rrjetet sociale me qëllim të promovimit të ofertave te kompanisë
• Përgatitja e kampanjave te marketingut
• Të njohë mirë funksionet e banimit, funksionet sociale dhe funksionet administrative
• Të realizojë së bashku me klientin dhe menaxherin financiar skemën e financimit të shitjes
• Të mbajë marrëdhënie me klientët përgjatë fazave të zbatimit të shitjeve sipas kontratës së shitjes
• Kontribuon në përpilimin e planit vjetor të marketingut
• Mbledhja e informacioneve për tregun
• Organizimi i takimeve me klientë potencial
• Punë të tjera administrative

Kualifikimet

• Diplomë universiteti për fushën përkatëse,
• Njohuri të mira të punës me kompjuter, programet e Microsoft Office etj,
• Të jetë kreativ, komunikativ, fleksibil dhe i/e gatshëm për punë në ekip dhe punë në teren,
• Njohuri të gjuhës angleze,
• Përvojë paraprake në punë të ngjashme është një përparësi,
• Patent shofer, kategoria B.

  Paga eshte e negociueshme.

Tjera

  • Për të aplikuar: Ju lutemi dërgoni CV dhe një foto tuaj dhe referencat në email info@barutigroup.com , Ju lutemi shkruani per poziten qe aplikoni në subjektin e emailit.

  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook