Log in
X

Company Name

Co Colina Shpk

Phone Number

+386 49 734 524

Company Place

Prishtinë

Jurist

Jurist

Information

Publish Date

08.03.2018

End Date

31.03.2018

Contact Person

Arben Azemi

Categories

| Jurista

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e lojërave të fatit Co.Colina. sh.p.k  është lider regjional në rrethin tonë për sa i përket bastëve sportive dhe lojërave të fatit. E cila është prezent në tregun e Kosovës që nga viti 2007, dhe në veti përmban mbi 30 pika shitëse, me mbi 100 të punësuar.

Për selinë tonë në Prishtinë na nevojitet  

Jurist

Përgjegjësit e Juristit:

• Këshilla ligjore

• Përgatitja e kërkesave, ankesave, apelimeve

• Hartimin e kontratave, deklaratave

• Përfaqësimi dhe mbrojtja e personave fizik dhe juridik para autoriteteve

• Mbledhja e të dhënave relevante për rastin

• Interpretimi i ligjit

• Miratimi i vendimeve të etikës dhe ligjit dhe vendimeve ligjore të drejta

Aftësitë të cilat duhët ti ketë juristi:

• Aftësi të zhvilluara mirë të të menduarit logjik dhe arsyetimi

• Fleksibiliteti të të menduarit

• Aftësi në negocimin dhe aplikimin e njohurive teorike të situatës specifike

• Vetëpërmbajtje dhe durim

• Mirëbesimi në punë

• Në mënyrë të vendosur t'i përmbahet parimeve etike

• Lehtësia e shprehjes dhe bindjës

• Fakulltet të kryer Juridikt apo master

• Minimum 2 vjet përvojë pune

• Njohja e gjuhës shqipe, angleze dhe boshnjakë

• Njohja e aftësive kompjuterike.

Në qoftë se jeni të interesuar ju lutemi dërgoni CV  me biografinë e juaj punuese dhe letrën motivuese  në e-mail adresën office@kolinabet.com

Afati i dorëzimit është 31.03.2018.

Vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook