Log in
X

Company Name

Kompania “ROYAL” ® Sh.p.k

Phone Number

038/511 001, 038/511 002.

Company Place

Prishtinë

Menaxhere te shitjes

Menaxhere te shitjes

Information

Publish Date

08.03.2018

End Date

17.03.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Royal Mall

Konkurs

Pozita:

 • Menaxhere te shitjes

Kriteret:

 1. Njohja e gjuhes Anglez-e obligative.
 2. Te jete i/e moshes 20-35 vjec.
 3. Te kete arsim te larte.
 4. Te kete aftesi dhe eksperience ne shitje direkte ne sektorin e tekstilit per meshkuj dhe femra.

Detyrat:

 1. Te pershtatet ne misionin, dhe implementimin e strategjive te kompanise.
 2. Te zbatoje politikat e shitjes duke u bazuar ne strategjite e kompanise.
 3. Te kete shkathtesi te shkelqyera ne komunikim, dhe prezantim te produktit me klient.
 4. Te kete aftesi drejtuese efektive, ne sektorin e shitjes dhe arritjen e targeteve.
 5. Te jete i afte te punoje ne pune ekipore.
 6. Te kete shkathtesi ne menaxhimin e punes nen stres, dhe problemeve ne situata te ndryshme.
 7. Te pergatite raporte per aktivitetin e punes.

Te interesuarit të dërgojne CV-ne te bashkangjitur me fotografi në email adresën: hr@royalmall-pr.com 

Konkursi është i hapur deri me datën: 17.03.2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook