Log in
X

Company Name

MEDRUPLAST

Phone Number

045496001

Company Place

Prishtinë

Vozitës

Vozitës

Information

Publish Date

06.03.2018

End Date

20.03.2018

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pershkrimi i punes

''Medruplast '' hap vend të lirë pune për:

  • Vozitës

Kualifikimet

  • Të ketë shkollim të mesëm, të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.
  • Përvoja e punës obligative..

Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet në mënyrë elektronike, konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga dita e shpalljes pra deri me datën 05.04.2018.
  • Të gjithë te interesuarit duhet të dergojnë CV- në info@medruplast.com 

  Kontaktet dhe adresa për aplikim:

  • Address: 32 Azem Jashanica,10 000 Prishtina, Republika e Kosovës
  • Tel: +381 (0) 38  604 134 dhe   +377 45 496 001    
  • Email: info@medruplast.com
  • Web: www.medruplast.com 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook