Log in
X

Company Name

N.T. BABITA

Phone Number

044/221076 : 049221076

Company Place

Pejë

Agjent shitje - Ambulantiv (2)

Agjent shitje - Ambulantiv (2)

Information

Publish Date

05.03.2018

End Date

19.03.2018

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

N. T. Babita shpall konkurs per poziten: Dy (2) Agjent shitje - Ambulantiv

Detyrat kryesore:

- Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;
- Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
- Analizon prezencen e produkteve në treg,përcjell konkurrencen;
- Realizon të gjitha komunikimet me klient;
- Raporton në baza ditore;
- Te jet ne gjendje per te maksimalizuar produktivitetin dhe efikasitetin;
- Realizon detyrat e tjera sipas kerkesave te Departamentit te shitjes.

Kualifikimet e kerkuara:

* Te kete te kryer  shkollen e mesme;
* Patent shofer kategoria B;
*  Te kete minimalisht 1 (një) vit pervoj pune ne profilin e vegla pune;
*  Aftesi te mira ne komunikim,shitje dhe negocim;
*  Te jet i gatshem te punoj ne presion dhe me orar fleksibil;

CV -të tuaja ti dergoni ne adresen: babitatools@gmail.com 
Tel.044 640 620 / 044 221 076

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook