Log in
X

Company Name

Inspirimi Call

Phone Number

+383 45 431056

Company Place

Prishtinë

Operatore Gjermano folese per Call Center (2)

Operatore Gjermano folese per Call Center (2)

Information

Publish Date

05.03.2018

End Date

19.03.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

2 Operatore Gjermano folese per Call Center

Kompania Zvicerane-Kosovare "Inspirimi Call" sh.p.k me seli ne Prishtine shpall konkurs per dy vende pune.

Ne jemi kompani ne rritje dhe ne kerkim te njerezve me vlera dhe njerez me ambice qe duan te rriten profesionalisht dhe te fitojne.
Kerkojme 2 Operatore Gjermano folese per Call Center me fillim pune ne menyre te menjehereshme me orar te plote apo part-time.

Ofrojme:

 • Kontrate te rregullt pune;
 • Klime te kendshme pune dhe ambient modern i punes;
 • Page fikse prej 500 Euro ne muaj (plus provizione-bonuse)
 • Page te 13te sipas standardeve Zvicerane
 • Orar pune te pershtatshem dhe fleksibil

Kerkojme:

 • Te flisni dhe shkurani rrjethshem gjuhen Gjermane;
 • Te posedoni njohuri baze te Microsoft Office;
 • Te keni pervoje paraprake pune ne fushen e Call Center;
 • Te keni njohuri ne fushen e sigurimeve;
 • Te keni aftesi te mira komunikimi;
 • Te keni pergjegjesi ne pune;
 • Aftesi te shkelqyera nderpersonale;
 • Te keni aftesi pune grupore;

Te interesuarit per aplikim te dergojn CV-ne e tyre ne e-mail adresen: shpetimveseli1@gmail.com

Per cdo informacion shtese mund te na kontaktoni direkt ne numrin: +383 45 431056

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook