Log in
X

Company Name

BUQUKU

Phone Number

+37745473473

Company Place

Pejë

Agjent tregtar (5)

Agjent tregtar (5)

Information

Publish Date

05.03.2018

End Date

20.03.2018

Categories

Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Fabrika për përpunimin e mishit "BUQUKU" shpallë konkurs për pozitën:

1. Agjent tregtar (5 vende të lira)


Personat e interesuar duhet të kenë përvojë pune (së paku një vjeçare) dhe duhet të kenë patentë shofer te kategorisë (B).

Përparësi kanë personat të cilët kanë aftësi në organizim dhe menaxhim të mirë të kohës.


Si të aplikoni:
Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartëcekur të dërgojnë CV-të e tyre duke i bashkëngjitur dhe

Letër Referencë nga puna paraprake në këtë E-mail adresë: info@buquku.com, për informata na kontaktoni në +37745473473

Vendi i punes: Pejë- Fshati Cigë, rruga Pejë – Radavcë.

Konkursi është i hapur deri me 20.03.2018.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook