Log in
X

Company Name

InOn design and construction

Phone Number

049707173

Company Place

Prishtinë

Arkitekt/e, Praktikant/e i/e Arkitekturës

Arkitekt/e, Praktikant/e i/e Arkitekturës

Information

Publish Date

03.03.2018

End Date

20.03.2018

Contact Person

Besnik Thaqi

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës

In On SH.P.K  është në kërkim për puntorë/e të motivuar dhe kreativ i/e.

Pozitat e kërkuara:

Arkitekt/ e (Nje Pozite)

Praktikant/ e i Arkitekturës (Nje Pozite)

Kualifikimet e kërkuara:

Arkitekt:

  • Të posedojë diplomë universitare në lëminë e arkitekturës,
  • Të ketë përvojë pune në arkitekturë dhe interier, si dhe mbikëqyrje të projekteve .
  • Të ketë aftësi të mira kompjuterike në programet si: Archicad, Autocad, 3D studio max,si dhe paketën MS Office,
  • Të ketë aftësi për të punuar në grup, të ketë fleksibilitet dhe aftësi për t’iu përshtatur ndryshimeve eventuale,
  • Të ketë shkathtësi në prezantimin e projekteve dhe planeve,
  • Të ketë njohuri të gjuhes angleze.

Praktikant/e i Arkitekturës:

  • Të posedojë diplomë universitare ose të jetë apsolvent i arkitekturës ,
  • Të posedojë njohuri të programeve si: Archicad, Autocad, 3D studio max,si dhe paketën MS Office,
  • Të jetë energjik dhe kreativ gjate punëve,
  • Të posedojë aftësi për të punuar në grup.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV dhe një portfolio në e-mail adresën: info@inon-ks.com, duke e cituar në subject pozitën për të cilën po aplikojnë.

Konkursi mbetet i hapur deri me datën: 20.03.2018.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook