Log in
X

Company Name

Vizah GmbH

Phone Number

+383 44 380 366

Company Place

Prishtinë

.Net Developer (2), Java Developer (3), UI/UX Dizajnerit (2), Android Developer (1), IOS Developer (1), Front End Developer (2), PHP/ Lavarel Developer (2)

.Net Developer (2), Java Developer (3), UI/UX Dizajnerit (2), Android Developer (1), IOS Developer (1), Front End Developer (2), PHP/ Lavarel Developer (2)

Information

Publish Date

03.03.2018

End Date

18.03.2018

Contact Person

Zurih Outsoursing

Categories

IT & Dizajn | Programer

Job Places

Prishtinë

Job Description

 

Vizah GmbH eshte Kompani Softwareike me qender kryesore ne Basel te Zvicres. Si kompanie jemi te fukusuar qe ti ofrojem sherbime Outsourcing tregut zvicran, nga qendra e zhvilimit ne Prishtine. Jemi duke e rritur ekipin tone ne Prishtine dhe jemi duke kerkuar punter te cilet jane te pergjegjeshem, motivus dhe shume energjike qe ti bashkangitin Projekteve tona atraktive.

SHPALLJE
Kërkohen 13 programera të këtyre teknologjive:

 1. .Net Developer  ------------------- 2
 2.  Java Developer  ----------------- 3
 3.  UI/UX Dizajnerit  ---------------- 2
 4.  Android Developer  -------------1
 5.  IOS Developer  --------------------1
 6.  Front End Developer  ----------2
 7.  PHP/ Lavarel Developer  -----2

  Aplikati duhet të këtë:

  •   Së paku 3 vite eksperiencë
  •   Njohuri të mira përdorimin e teknologjive përkatëse  
  •   Të jetë në gjëndje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup
  •   Të jetë fleksibil, kreativ, motivues,
  •   Të ketë shkathtësi analitike     
  •   Aftesi te mira organizuese dhe kontrolluese.
  •   Preferohet njohja e gjuhës Gjermane.   

  Përparesitë e Kompanisë Vizah: 

  •   Pagë konkuruese;
  •   Inkuadrimi në Projekte të medha, afatgjata dhe interesante;
  •   Trajnime për avancim profesional;
  •   Mundësi e shpejtë avancimi në pozitë;
  •   Menaxhim i projekteve me metoden “Scrum”;
  •   Kompani e re, ambient i ri, investime të vazhdueshme.


  Përsoni Kontaktues
  Erhan Krasniqi
  Rr,Shaban Polluzha pn - Prishtinë
  044 380 366
  Të interesuarit, ju lutem na dërgoni CV-në në këtë e-mail: jobs@vizah.ch, duke i bashkangjitur punimet tuaja.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook