Log in
X

Company Name

ORENDI llc

Phone Number

+377 45 524 000

Company Place

Prishtinë

Zdrukthtar

Zdrukthtar

Information

Publish Date

02.03.2018

End Date

15.03.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PER PUNESIM

Kompania e dizajnit & prodhimit te mobileve modern “ORENDI” Prishtine, me qellim te permbushjes se nevojave te saj, eshte ne kerkim te kandidateve per pune te rregullte.

Kualifikimet e kerkuara:

-Pervoje pune ne prodhimin dhe montimin e orendive.
-Njohes I mir I zdrukthtarise (Makinerive te thjeshta dhe te sofistikuara)
-Te jete komunikativ, I shkathet dhe te jete I pershtatshem per pune ekipore
-Te kete patent shofer, te kete te perfunduar shkollen e mesme te zdrukthtarise (E preferuar)

Kompania “ORENDI” iu ofron:

- Page te rregullt mujore
- Pagese jashte orarit te punes
- Ushqimi I rregullt I paguar nga firma
- Kompania iu ofron udhetimin ne relacionin Prishtine – Fabrike – Prishtine

CV-te tuaja mund ti dergoni ne emailin: info@orendi.me , apo te kontaktoni ne
Nr. tel: +377 45 524 000.
Konkursi eshte I hapur deri me 15 mars 2018.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook