Log in
X

Company Name

Zhaki Advertising

Phone Number

049 726 726

Company Place

Prishtinë

Administratë/Financa, Dizajner/e, Aplikues i foljeve/tapetave

Administratë/Financa, Dizajner/e, Aplikues i foljeve/tapetave

Information

Publish Date

02.03.2018

End Date

16.03.2018

Categories

| Administratë | Marketing | IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Zhaki Advertising" shpall konkurs për:

Administratë/Financa

KANDIDATI DUHET TË PLOTËSOJË KËTO KUSHTE:
- Të ketë përvojë pune ne Administratë/Financa se paku 3 vite
- Të ketë aftësi të shkelqyera komunikative me klientët
- Të jetë komunikativ/e dhe të ketë vetë iniciativë

Dizajner/e

KANDIDATI DUHET TË PLOTËSOJË KËTO KUSHTE:
- Të ketë përvojë pune si dizajner/e se paku 3 vite
- Të njohë mirë programet bazike, CorelDRAW, Adobe Ilustrator, Adobe Photoshop, etj.
- Të ketë njohuri të pergjithshme në fushën e marketingut: Identity design, Branding products, Package design, etj
- Të jetë komunikativ/e dhe të ketë vetë iniciativë

Aplikues i foljeve/tapetave

KANDIDATI DUHET TË PLOTËSOJË KËTO KUSHTE:
- Të ketë përvojë disa vjeqare në montimin e foljeve/tapetave 
- Të ketë njohuri të përgjithshme të materialeve,
- Të ketë aftësi të shkelqyera komunikative me klientët
- Të jetë energjik dhe të ketë vetë iniciativë

CV-të tuaja mund ti dërgoni në: jobs@zhakiadvertising.com

Ju lutem që për informata të mëtutjeshme të kontaktoni në numrin
049 726 726

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook