Log in
X

Company Name

Hotel AFA

Phone Number

+38138225226

Company Place

Prishtinë

KUZHINIER/E , KAMARIER/E, RECEPSIONIST/E

KUZHINIER/E , KAMARIER/E, RECEPSIONIST/E

Information

Publish Date

01.03.2018

End Date

15.03.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Hotel AFA shpall konkurs per keto vende te lira pune:

KUZHINIER/E

KAMARIER/E

RECEPSIONIST/E

Kandidatet qe konkurojne ne poziten per KUZHINER/E duhet te permbushin keto kritere

 • Shkathtesi te mira organizimi
 • Aftesi per te punuar nen presion
 • Pervoja e punes obligative

Kandidatet qe konkurojne ne poziten KAMARIER/E duhet te permbushin keto kritere

 • Mikepritja dhe sistemimi i mysafireve
 • Te prezantoj menu-n dhe te ofroj informata per ushqimet qe servohen
 • Aftesi per te punuar nen presion
 • Njohja e gjuhes angleze obligative
 • Pervoja e punes obligative

Kandidatet qe konkurojne ne poziten RECEPSIONIST/E duhet te permbushin keto kritere

 • Shkathtesi te shkelqyeshme komunikimi
 • Aftesi per kryerjen e rezervimeve dhe mikepritjen e mysafireve
 • Aftesi ne kryerjen e pagesave dhe pergaditjen e faturave
 • Njohja e gjuhes angleze obligative
 • Pervoja e punes nuk eshte obligative

Hotel AFA ofron ambient serioz te punes , prandaj te gjithe kandidatet qe permbushin kriteret te dergojne CV e tyre ne email adresen hotelafapunesimi@gmail.com  . Konkursi eshte i hapur deri me daten 15.03.18. Kur dergoni CV ne email, ju lutem ne subject te cekni per cilen pozite deshironi te aplikoni.

Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që kanë kaluar me sukses përzgjedhjen fillestare do të marrin përgjigje pozitive dhe do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook