Log in
X

Company Name

Librex

Phone Number

044 500033

Company Place

Gjakovë

Agjent Tregtar

Agjent Tregtar

Information

Publish Date

01.03.2018

End Date

15.03.2018

Categories

Shitje

Job Places

Deçan | Gjakovë | Malishevë | Rahovec

Job Description

Kompania Zvicrane "Librex", hap vende te lira pune per Gjakovë, Decan, Malishevë dhe Rahovec, ku kërkojme: Agjent Tregtar

Kushtet për aplikim janë:

- Të jete komunikativ/e e sjellshme dhe te posedoj veture personale.

- Perparsi kanë aplikuesit te cilet punojn ne çift Mashkull Femer

-
Pagesat behen me standarte evropiane plus provizion

Kompania gjithashtu ofron pushime jashte vendit per te gjithe puntoret e kompanis, si dhe udhetime seminarike te ndryshme neper Bote.

Kanditati/ja per aplikim duhet te sjell me vete nje dokument identifikues ose dergoni CV e juaj se bashku me nje fotografi ne e-mail: mr.selmani86@gmail.com

Telefon: 044 500033

Na kontaktoni nga ora 10:00 deri 16:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook