Log in
X

Company Name

Spitali i Zemrës “ Cardio Center “ sh.p.k

Phone Number

045 203 520

Company Place

Prishtinë

Infermier/e (3), Teknik/e e farmacisë (1)

Infermier/e (3), Teknik/e e farmacisë (1)

Information

Publish Date

01.03.2018

End Date

14.03.2018

Categories

| Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Spitali i Zemrës “Cardio Center“ sh.p.k

KONKURS

Titulli i vendit të punës:

I. Infermier/e (3 pozita)
II. Teknik/e e farmacisë (1pozitë)

Përgaditjet Profesionale / Kualifikimet / Kompetencat:

  • Shkollimi i mesëm drejtimi mjekësi e përgjithshme për infermier,
  • Shkollimi i mesëm drejtimi farmaci për teknik/e të farmacisë,
  • Licensë pune të vlefshme,
  • Përvojë profesionale për së paku 1 vit,
  • Aftësi pune me kompjuter (e domosdoshme),
  • Aftësi dhe shkathtësi në prezentimin e shërbimeve që ofron spitali,
  • Aftësi të mira organizative dhe ndërpersonale të punës në ekip.

Aplikimi bëhet përmes e-mail: cardiocenter01@gmail.com  dhe duhet të përmbajë të
gjitha dokumentet e mëposhtme:

  • Rezyme profesionale / CV-ja me fotografi,
  • Letër motivimi për punësim,
  • Letër rekomandimet dhe dokumentet shtesë nëse i posedoni,

Konkursi mbetet i hapur 14 ditë nga shpallja në Portalin e punës.
Vetëm kandidatët/et e përzgjedhur/a në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Adresa: Preoc, Magjitralja Prishtine - Ferizaj.
Për më shumë informata, kontaktoni në tel: (049) 506-506.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook