Log in
X

Company Name

Punsohu.eu

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Administratore (F)

Administratore (F)

Information

Publish Date

28.02.2018

End Date

31.03.2018

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë | Rajonale | Tiranë

Job Description

“PUNSOHU.EU”është njëra prej agjensioneve më profesionale rekrutuese dhe është pjesë e rrjetit global EU GROUP qëështë njëra prej rrjeteve më të mëdha të punësimit në Europë. “PUNSOHU.EU” tani në bashkëpunim me kompanitë ndërkombëtare operon në punësimin e burimeve njerëzore.

Me qëllim të forcimit dhe përmirësimit të shërbimeve tonda ndaj klietëve dhe partnerëve tanë ndërkombëtarë kërkojmë të punësojmë një individ të kualifikuar në pozitën e punës:

Administratore (F)

Në pozitën e administratores detyrat tuaja kryesore të punës do të jenë si në vijim:

 • Asistimi më stafin e administratës në mirëmbajtjen e dosjeve dhe bazës së të dhënave
 • Përgatitja e raporteve, prezantimeve, memorandumeve, propozimeve dhe korrespondencës
 • Kryerja e detyrave të tjera administrative sipas nevojës dhe rasteve specifike
 • Monitorimi i aktiviteteve në zyre
 • Skedulimi i takimeve për nivelin e lartë menaxhues
 • Pranimi i ankesave nga klientët
 • Monitoron mungesën e materialeve të zyres dhe harton listën e materialeve që mungojnë
 • Merr pjesë në hartimin e buxhetit dhe shpenzimeve
 • Bashkëpunon me tërë stafin administrative

Profili dhe aftësitë tuaja:

 • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi në të folur dhe të shkruar në gjuhën angleze dhe gjermane mbi nivelin mesatar
 • E orientuar në detaje dhe nivel i lartë si saktësisë
 • Nivel i lartë organizimi dhe fleksibile
 • E aftë të performojë disa detyra njëherësh dhe gatishmëri t’i ballafqojë ndryshimet e takimeve dhe orareve\
 • Duhet të jetë e pavarur dhe të mund t’i plotësojë kërkesat e projekteve më mbikqyrje minimale
 • Njohuri në pakons MS OFFICE, komunikimin me postën elektronike, dhe rrjetet sociale

Kualifikimet specifike:

 • Së paku dy vite përvojë pune
 • Niveli edukativo-arsimor: Së paku shkolla e mesme
 • Niveli i preferuar edukativ: BA apo MA në shkencat administrative

Vendi i punës:

*Prishtinë

*Tiranë

*Shkup

Kemi zgjuar interesin tuaj? Atëhërë mos hezitoni të aplikoni duke dërguar CV tuaj të bashkangjitur me një letër motivuese në postën elektronike agency@punsohu.eu.

Afati për aplikim është deri më datën 31.03.2018!

Rreth shërbimeve te Agjencionit vizito: www.punsohu.eu 

 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook