Log in
X

Company Name

Roland Dga Kosova

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Mirembajtese (Pastruese)

Mirembajtese (Pastruese)

Information

Publish Date

28.02.2018

End Date

14.03.2018

Categories

Pastrues

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Roland Dga Kosova shpall konkurs për:

Mirembajtese (Pastruese)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Orari nga 1400 deri ne 1800
  • Përgjegjëse për mbajtjen e higjienes
  • Përgjegjëse për pastrimin e zyreve ne menyre profesionale

Kualifikimet:

  • Njohuri shumë të mira profesionale të punës si Pastruese

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-ne me foton tuaj në:

Email: info@medisplay.eu

 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook