Log in
X

Company Name

VA SH.P.K

Phone Number

045 645 223

Company Place

Prizren

Agjentit Tregtar (8), Telefoniste Femra (1)

Agjentit Tregtar (8), Telefoniste Femra (1)

Information

Publish Date

27.02.2018

End Date

13.03.2018

Categories

Shitje | Call Center

Job Places

Prizren

Job Description

Kompania “VA SH.P.K” në Prizren

Shpall konkurs:

Kompania “V A” SH.P.K në bashkpunim me kompanin Gjermane Aura, hap disa vende të lira pune .

Për pozitën e Agjentit Tregtar (6+2 Pozita).
Për pozitën Telefoniste,vetëm femra (1 Pozita).

Kushtet për aplikim janë:


- Të jete komunikativ/e i sjellshm/e dhe të posedoj veturë personale,
- Përparësi kanë aplikuesit të cilët punojnë në çifte Mashkull dhe Femër,
Pagesat bëhet në përputhje me standardet evropiane, po ashtu ofrojm trajnime profesjonale mbrenda venditë dhe jashtë venditë.

Detyrat

  • Përvoja e punës në fushën e shitjeve dhe marketingut;
  • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese;
  • Aftësi shumë të mira kërkimore gjetje dhe njohje të tregut;
  • Kushtet e punës do të diskutohen gjatë intervistimit.

Kualifikimet

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme,
  • Të jenë të gatshëm të për bashkëpunim,
  • Ndërsa përparësi kanë ata që kanë përvojë pune.

Kandidati/ja për aplikim duhet të sjell me vete një dokument identifikues ose dërgoni CV e juaj së bashku me një fotografi në e-mail: 

aurarobocleankosova@gmail.com

Na kontaktoni nga ora 10:00 deri 16:00

Nr.Tel:  044/299-004 & 045/645-223

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook