Log in
X

Company Name

Librex

Phone Number

+38345433555

Company Place

Prishtinë

Menaxher/e, Përfaqësues/e (15), Agjent-e të shitjes (25)

Menaxher/e, Përfaqësues/e (15), Agjent-e të shitjes (25)

Information

Publish Date

27.02.2018

End Date

15.03.2018

Contact Person

Librex Group

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Zviceriane LIBREX GROUP kërkon 25 Agjent-e të Shitjes për tërë territorin e Kosovës,

Kërkohen  po ashtu dhe 15 Menaxher/e, Përfaqësues/e te kompanise për tërë teritorin e Kosoves dhe më gjerë.

Kushtet:

  • Të jenë në moshën mbi 18 vjet
  • Të kenë të mbaruar së paku shkollën e mesme
  • Veturë personale
  • Patentë shofer
  • Përparësi kanë aplikuesit në çifte

Kompania ofron:

  • Kushte shumë të mira pune
  • Pagesa me standarde europiane
  • Trajnime në fushen e shitjeve
  • Udhëtime seminarike jashtë vendit
  • Certifikim pas peëfundimit të trajnimeve

Të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojn CV-të e tyre në këtë email adresë (dërgimi i CV është i obliguar)

Email: librexr@gmail.com

Tel:(+383)45433555

Vërejtje: Telefonatat pranohen prej 10:00-16:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook