Log in
X

Company Name

Liftkos Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Drenas

Shitës (m/f)

Shitës (m/f)

Information

Publish Date

14.02.2018

End Date

14.03.2018

Categories

Shitje

Job Places

Drenas

Job Description

Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj në fushën e pajisjeve për transportin vertikal dhe horizontal në tregun e Kosovës si dhe në rajonin e Ballkanit. Furnizimin me të gjitha llojet e ashensorëve si: Ashensorë për bartjen personave, ashensorë mallrash, shkallë dhe shiritave lëvizës si dhe produkte të tjera. Oferta jonë, përveç prodhimit, montimit, servisimit përfshinë mirëmbajtjen e plotë dhe shërbime të tjera shtesë. Ne ju ofrojmë dhe garantojmë për produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë, stabilitet dhe besueshmëri, qasje në teknologji të reja, njohuri superiore dhe burime të tjera, si dhe qasje individuale dhe profesionale për çdo klient. Ne jemi të specializuar për mirëmbajtjen e ashensorëve, shkallëve dhe shiritav lëvizës. Liftkos ofron mbështetje të plotë për: Planifikimin dhe konsultimin për instalimi, mirëmbajtjen dhe modernizimin e Ashensorëve si dhe 24 orë në shërbimin tuaj. Prodhimet tona janë të njohura për cilësinë e tyre, teknologjinë inovative, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të jashtëzakonshme të produkteve dhe shërbimeve të ofruara.

Për Shitjen tonë në Kosovë kërkojmë sa më parë me orar të plotë një

Shitës (m/f)

Detyrat e Juaja:

 • Bërjen e ofertave dhe shitjen Ashensorëve duke përfshirë sistemet e veçanta, si dhe shkallët lëvizëse;
 • Negocimi i kontratave;
 • Pranimi i konsumatorëve;
 • Kujdesi ndaj klientët ekzistues;
 • Bërja e ofertave kontraktuese të shërbimeve dhe përcjellja deri në nënshkrim të kontratës;
 • Përpunimi dhe ndjekja e tenderëve;
 • Këshilla aktive të tregut dhe konsumatorëve;
 • Negocimi i kontratave të përkufizuara;
 • Mbajtja e kontakteve të konsumatorëve;
 • Trajtimin e ankesave të konsumatorëve.

Profili Juaj i kërkuar:

 • Shkollim apo/dhe Studime të përfunduara teknike, për tregti;
 • Përvoja relevante në shitjen e produkteve të shërbimit, e dëshiruar për ashensorë;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur, si dhe orientim ndaj konsumatorëve dhe të shërbimit;
 • Aftësitë negociuese , bindëse dhe aftësitë në prezantim;
 • Njohuri të shkelqyera te gjuhës Angleze, e preferuar eshte gjithashtu edhe njohja e gjuhes Gjermane.   në të folur dhe të shkruar;
 • Njohuri-MS-Office;
 • Patentë shofer;
 • Angazhim të lartë profesional;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Paraqitje të sigurt ndaj konsumatorëve;
 • Fleksibilitet dhe punë ekipore.

Ne ju ofrojm Ne ju ofrojmë një vend pune të sigurt me të ardhura meritore dhe kontributet dhe mundësi   trajnimi të një kompanie moderne dinamike.

Nëse jeni të interesuar, dërgoni aplikimin tuaj të kompletuar përmes e-mailit në job@liftkos.com

www.liftkos.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook