Log in
X

Company Name

ICSG

Phone Number

049156966

Company Place

Prishtinë

Agjente Shitje

Agjente Shitje

Information

Publish Date

14.02.2018

End Date

14.03.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pershkrimi:
Shperndarja e porosive permes Skuterit ne qytetin e Prishtines per kompani brand botrore ne tregun e ushqimit.

Kriteri:
Kategoria B e patent shoferit me provoj ne vozitje e skuterit.

Kushtet:
Paga 400 euro, sigurimi shendetsor dhe rroga 13. Mundesi promovimi brenda kompanise.

Info@icsg.eu

 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook