Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kamariera

Kamariera

Information

Publish Date

13.02.2018

End Date

27.02.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Suharekë

Job Description

Kompania e derivatëve të naftës "AL-PETROL"Sh.p.k, me seli në Vragoli-Fushë Kosovë, shpall:
 
K O N K U R S  P U N E 
 
Departamenti: Hotelerisë 
Vende të lira pune
Pozita: Kamariera
Vendi i Punës: Suharekë
 
DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
 
- Vendose dhe përgaditë tavolinat dhe inventarin për shërbim,
- Bënë vendosjen e tavolinave për simpoziueme,kongrese dhe manifestime tjera,
- Kryen edhe pune tjera te natyres se kamarierit,
- Bënë pranimin dhe shërbimin e mysafireve dhe pagesave.
 
KRITERET E PUNËSIMIT
 
 - Te ketë perfunduar shkollën e Mesme,
-  Te kete pervoje pune ne sektore te njejte,
-  Te jete i gatshem per pune ekipore,sfida dhe njohuri te reja,
-  Te njohe punen me kompjuter.

UDHËZIM RRETH APLIKIMIT:
Kandidatët e interesuar për punë,duhet të dërgojnë CV në imell Adresën:hralpetrol@gmail.com

Tel: +386/ 49-940-002 & +386/ 49-940-014

Expired

Advertising
Advertising
Facebook