Log in
X

Company Name

Luna Marketing

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar për menaxhim të rrjeteve sociale (3)

Zyrtar për menaxhim të rrjeteve sociale (3)

Information

Publish Date

13.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania LUNA Marketing shpall konkurs:

Zyrtar për menaxhim të rrjeteve sociale (3 Pozita):

Përgjegjësitë për pozitën 

 • Të ketë njohuri, për zhvillim dhe administrim të strategjive për rrjetet sociale të kompanisë/markës
 • Të zhvilloj dhe ngritë reputacionin dhe vetëdijen e kompanisë/markës në platformën digjitale
 • Të ketë njohuri , analizojë dhe të shkruaj tekste për postime në rrjetet sociale
 • Zbatimi, përcjellja dhe plotësimi i kalendarit të fushatave të marketingut
 • Menaxhon dhe bënë mirëmbajtjen e webfaqes së kompanisë/markës dhe rrjetet sociale
 • Pergaditja e raporteve, javore dhe mujore

Kualifikimet:

 • Preferohet që kandidatët të jenë student të diplomuar në njërin nga Universitet relevante: (Media dhe Komunikim, Gazetari, Marrëdhënie me Publikun, Marketing; Shkenca Kompjuterike )
 • Njohja e gjuhës shqipe dhe angleze janë thelbësore, si e shkruar edhe e folur
 • Aftësi të shkëlqyera organizative, shkrimi, redaktim dhe prezantimi
 • Kandidati duhet të jetë i/e motivuar për të treguar iniciativë, të punojë në mënyrë të pavarur si dhe në ekip
 • Preferohet që kandidati të ketë përvojë pune në këtë lëmi
 • Kandidatët duhet të jenë të gatshëm të punojnë jashtë orarit nëse është e nevojshme;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@luna-ks.com  apo CV mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Kompanis Luna Marketing në adresën: Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.
Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data sot 13 Shkurt 2018 – 20 Shkurt 2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook