Log in
X

Company Name

Al Petrol

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menaxher i Restauranit

Menaxher i Restauranit

Information

Publish Date

13.02.2018

End Date

27.02.2018

Categories

Menaxher

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Kompania e derivatëve të naftës "AL-PETROL"Sh.p.k, me seli në Vragoli-Fushë Kosovë, shpall:
 
K O N K U R S  P U N E 
 
Departamenti: Hotelerisë 
Vende të lira pune: Një (1) vend i lirë Pune
Vendi i Punës: Vragoli-Fushë Kosovë
Pozita: Menaxher i Restauranit
 
DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË
 
- Organizon dhe harmonizon punën  Restoranit
-  Bënë pranimin e mallit dhe kërkesave për malrra nga kuzhinieri,
-  Bënë pritjen e musafirëve, është përgjegjës për kryerjen  e punës  mirë dhe me kohë
- Kryen edhe punë tjera të natyrës së punës së tijë.
 
KRITERET E PUNËSIMIT
 
 - Te ketë perfunduar Shkollën e Hotelerisë,
-  Te kete pervoje pune ne sektore te njejte,
-  Te jete i gatshem per pune ekipore,sfida dhe njohuri te reja,
-  Te njohe punen me kompjuter.
-   Njohja e ndonjë gjuhe të huaj ( E preferueshme)

UDHËZIM RRETH APLIKIMIT
Kandidatët e interesuar për punë, duhet të dërgojnë CV në imeil 

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook