Log in
X

Company Name

Spitali - Akat Ortomedica

Phone Number

049938187

Company Place

Prizren

Farmaciste/ Farmacist (1)

Farmaciste/ Farmacist (1)

Information

Publish Date

12.02.2018

End Date

23.02.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prizren

Job Description

Spitali Ortopedik “Akat Ortomedica”, spitali special për ortopedi i licencuar nga Ministria e Shëndetësisë shpall,Konkurs për pranimin në punë 

Farmaciste/ Farmacist (1)

Kritere të përgjithshme:

  • Te posedoni kualifikimin perkates dhe licensimin nga ana e MSh per vendin e punes per te cilin konkuroni.
  • Te jeni te afte te aplikoni njohurite e juaja, per te punuar i / e pavarur dhe ne koordinim me tere ekipin si dhe te perballoni me sukses situata me shume pune.
  • Poashtu, puna me paciente dhe ndihma qe ju u ofroni atyre te ju shkakton kenaqesi.

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV dhe dokumentacionin e skanuar në e-mail adresën akatortomedica@hotmail.com,

Konkursi është i shpallur deri me dt:  23.02.2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook