Log in
X

Company Name

“ILLYRIA Life”

Phone Number

Company Place

Prishtinë

KËSHILLTARË I SIGURIMEVE Private dhe Individuale

KËSHILLTARË I SIGURIMEVE Private dhe Individuale

Information

Publish Date

12.02.2018

End Date

23.02.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania e Sigurimeve “ILLYRIA ”ështënë kërkim të punonjësve të rinj në pozitën:

KËSHILLTARË I SIGURIMEVE Private dhe Individuale

Nëse jeni në kërkim të një pune dinamike dhe interaktive, në një ekip të personave të suksesshëm, në një mjedis stimulues të punës i cili është i lidhur me menaxhimin dhe zhvillimin e talentit tuaj. Keni dëshirë për ngritje personale dhe profesionale dhe kënaqeni në shitje.

Atëherë ne ju ftojmë për bashkëpunim afaristë.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Preferohet niveli i lartë i edukimit
 • I/E orientuar drejtë shitjes
 • Ambicioz/e
 • Kreativ/e
 • Punëtor/e
 • I/E besueshëm/me
 • Vetë-iniciativë/e

Çka ju ofrojmë bashkëpunëtorëve të rinj:

 • Mundësi për zhvillimin dhe ndërtimin e karrierës
 • Të ardhura të pakufizuara
 • Fitimi i përvojës në shitje dhe punës me klient
 • Fitimi i aftësisë komunikuese
 • Pavarësi dhe fleksibilitet në organizimin e orarit të punës
 • Mbështetjen, ndihmën dhe materialin për përfitimin e licencës nga BQK për ofrimin e sigurimeve
 • Motivimin në formë të shpërblimeve, udhëtimeve dhe trajnimeve të cilat përshpejtojnë suksesin tuaj

Ju lutem të vizitoni web-faqen tonë: www.illyriainsurance.com, fusha “Mundësi Punësimi”ku mund të plotësoni aplikacionin tuaj.

Per cdo pyetje dhe sqarim, ju lutem na kontaktoni ne adresen elektronike : punesimi@illyriainsurance.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data 12.02.2018deri me 23.02.2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook