Log in
X

Company Name

Korporata Meridian

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Brend Menaxher/e

Brend Menaxher/e

Information

Publish Date

12.02.2018

End Date

19.02.2018

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

Korporata Meridian është njëra ndër ndërmarrjet më të suksesshme në vend dhe njëherësh partner shumë serioz i brendeve më të fuqishme botërore të cilat distribuohen në Kosovë. Përkushtimi maksimal në plotësimin e nevojave dhe kërkesave të tregut janë elementet kyçe mbi të cilat punon Korporata Meridian. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Korporatës Meridian ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Brend Menaxher/e

Lokacioni: Zyra Qendrore – Prishtinë, Zona Industriale

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Organizon dhe koordinon përgatitjen për Planifikim të Biznesit për produktet
 • Bënë analiza të tregut dhe biznesit, anketat për monitorimin e çmimeve, përcaktim të çmimeve dhe promovim të strategjive
 • Planifikon, realizon buxhetin dhe zbaton aktivitete të duhura që do të ndihmojnë në vendosjen e brendit në treg, ndikon në rritjen e vetëdijes për brendin dhe motivon kërkesën më të lartë nga konsumatorët
 • Përgatit raportin mujor, si një pasqyrë e të gjitha ATL dhe BTL aktiviteteve të marketingut të kryera për brendin, si dhe rezultate të shitjes
 • Mbikëqyr shitjet dhe analiza e shpërndarjes
 • Drejton trajnimin dhe zhvillimin e ekipit vendor të shitjes
 • Përgjegjës për arritjen e objektivave te caktuara dhe komunikimin me partner
 • Planifikon dhe porosit POS dhe materiale Promo, zhvillon POS materiale të prodhuara në vend

Kualifikimet Profesionale

 • Diplomë universitare në Biznes ose Marketing; Shkenca Shoqërore ose Komunikim
 • Eksperience pune në distribuim për të paktën 2 vite
 • Aftësi shumë të mira menaxheriale
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • Shkathtësi të avancuara prezantuese, komunikuese dhe negocuese
 • Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore
 • Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferuar
 • Patentë shoferi kategorinë “B”

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të elektronike në këtë adresë: Burimet.Njerezore@meridian-ks.com .

Konkursi qëndron i hapur prej datës 12 Shkurt, 2018 deri më 19 Shkurt, 2018.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook