Log in
X

Company Name

Galeni Group

Phone Number

+37744193805

Company Place

Viti

Përfaqesues Mjekësor

Përfaqesues Mjekësor

Information

Publish Date

12.02.2018

End Date

25.02.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Deçan | Gjakovë | Istog | Klinë | Pejë | Prizren | Rahovec | Suharekë

Job Description

GALENI GROUP SH.P.K
Adresa:Bregu i Diellit-Prishtinë-Kosovë                             
Adresa:Rr.Dëshmoret e Kombit-Viti-Kosovë

K O N K U R S

Galeni Group shpall konkurs per keto vende te lira pune:

Përfaqesues mjekësor (1)

Për regjionin: Rafshi i Dukagjinit

Kriteret

  • Te kete te mbaruar arsmimin e lartë (Perparsi kanë deget Mjekësore).
  • Te kete aftesi te mira komunikimi,perpikmeri ne punë,motivim dhe përgjegjësi në punë.
  • Te kete aftesi organizative,te punojë në grup, të menaxhoje punen nën presion dhe te punoje (mbas orarit).
  • Te kete patent shofer.

Kandidatet e interesuar te dergojnë CV dhe nje foto ne email: galeni.group@gmail.com

Kandidatet e perzgjedhur do te ftohen ne interviste.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e publikimit.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook