Log in
X

Company Name

SKY PLAST

Phone Number

049-521-601

Company Place

Prishtinë

Komercialist-ambullantiv

Komercialist-ambullantiv

Information

Publish Date

09.02.2018

End Date

23.02.2018

Contact Person

Labinot Fetahu

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

"SKY PLAST" shpall konkurs per;

Komercialist-ambullantiv (1 Pozite)

Detyrat:
Bën shitjen e produkteve tona si dhe dergesen e porosisë në të gjitha qytetet e Kosovës.

Të gjithë ata që aplikojnë janë të obilguar të dërgojn CV në e-mailin e firmës skyplast.ks@gmail.com , ata që pranohen në intervistë do ti lajmrojmë.

Me Respekt: SKY PLAST SH.P.K

Expired

Advertising
Advertising
Facebook