Log in
X

Company Name

HR PARTNERS

Phone Number

Company Place

Prishtinë

NJOHËS TË GJUHËS HOLANDEZE (CUSTOMER SERVICE) (Femer)

NJOHËS TË GJUHËS HOLANDEZE (CUSTOMER SERVICE) (Femer)

Information

Publish Date

09.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

“HR Partners” kompani e specializuar për shërbime të rekrutimit për Burimet Njerëzore, është kontraktuar nga një kompani lider në fushën e telemarketingut me seli në Prishtinë, për rekrutim të stafit për pozitën:

NJOHËS TË GJUHËS HOLANDEZE (CUSTOMER SERVICE) (Femer)

Duke ju siguruar që kushtet e punës dhe ambienti i punës me kushte evropiane ju inkurajojmë të aplikoni ju të cilët keni njohuri të mira të gjuhës Holandeze.

Kualifikimet:

  • Njohjen e gjuhës Holandeze.
  • Komunikim të shkëlqyer me klientët përmes telefonit apo email.
  • Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë.

Ne Ofrojmë:

  • Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe afatgjatë.
  • Pagë e kënaqshme fikse dhe provizion.
  • Trajnime të ndryshme.
  • Produkte të ndryshme profitabile dhe të kapshme për secilin agjent.
  • Shpërblime të ndryshme.

Mënyra e aplikimit?

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-ne dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet permes butonit APLIKO

Afati i fundit për aplikim: 20.02.2018

"HR Partners" është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës.
Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook