Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Mirembajtese (Pastruese)

Mirembajtese (Pastruese)

Information

Publish Date

09.02.2018

End Date

23.02.2018

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozicioni: Mirembajtese (Pastruese)
Gjinia: Femer
Mosha: 20 – 45

Kualifikimi:

  • Te kete te perfunduar Shkollen e mesme
  • Te kete pervoje pune ne te njejten lemi
  • Te jete ne gjendje per 8 ore pune pastrimi
  • Te jete energjik dhe punetore
  • Te kete aftesi per te punuar ne grup
  • E vemendshme dhe energjike

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Përgjegjëse për pastirmin dhe mirembajtjen e dhomave, hapsirave, duke përfshirë dhomat dhe pjesen e restoraneve, sallave,bazeneve, tualeteve, ne pergjithesi te zonave me te cilat ngarkohet.
  • Te mirembaje dhe te raportoj tek udheheqesi i sektorit.
  • Te pastroj hapsirat e kompleksit Garden.

Personat e interesuar duhet qe te dergojne Cv me 1 fotografi , si dhe te gjitha rekomandimet qe i posedojne ne: apliko@hotelgarden-ks.com me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni: Shembull

Email: apliko@hotelgarden-ks.com
Subject: Mirembajtese (Pastruese)

Expired

Advertising
Advertising
Facebook