Log in
X

Company Name

TIKI shpk

Phone Number

+386 49 666 676

Company Place

Prishtinë

Marketing Specialist (2)

Marketing Specialist (2)

Information

Publish Date

09.02.2018

End Date

15.02.2018

Categories

| Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania TIKI SHPK shpall konkurs për Marketing Specialist (2 Pozita):

Përgjegjësitë për pozitën

 • Marketing Specialist angazhohet në bashkëpunim me Menaxherin e Marketingut gjatë hartimit, përpilimit, dhe zbatimit të strategjive të marketingut, për të tërhequr audiencën e përcaktuar (ATL DHE BTL)
 • Menaxhimi dhe zhvillimi i strategjive për rrjetet sociale në promovimin e kompanisë /brendit
 • Përgatit materialet e marketingut, si broshura, fletë informuese, dosje promocionale, dhe të tjera, si dheadministron shpërndarjen e tyre në përputhje me programet marketing për llojet e brendit të cilat i mbulon;
 • Përgatitja dhe raportimi i buxheteve për implementimin e fushatave të reklamimit;
 • Përcjellja e konkurrencës;
 • Propozon pako të ndryshme promovuese që do të nxisin rritjen e shitjeve te brendi;
 • Të realizoj imazhin marketing (informacion dhe publicitet) të projekteve të cilat do të mbulohen me marketing;
 • Si dhe detyra tjera sipas kërkesës se mbikëqyrësit.

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të ketë diplomë universitare në fushën relevante;
 • Minimum dy (2) vite përvojë pune në fushën e marketingut dhe shitjes;
 • Aftësi të mira organizative dhe planifikuese;
 • Njohuri të shkëlqyera të marketingut si dhe njohja e terrenit të Kosovës;
 • Kandidatët duhet të jenë të gatshëm të punojnë jashtë orarit nëse është e nevojshme;
 • Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe e domosdoshme njohja e gjuhës angleze;
 • Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi dhe njohuri menaxhuese të punës në grup;
 • Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit;
 • Posedimi i patentë shoferit është i domosdoshëm.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: info@tiki-ks.com apo CV mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Kompanis TIKI SHPK në adresën: Zona Industriale p.n. Prishtinë, tek ish objekti Baby Center.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data sot 08 Shkurt 2018 – 15 Shkurt 2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook