Log in
X

Company Name

Komuna e Deçanit

Phone Number

Company Place

Deçan

Zyrtar për Shërbime Sociale, Zyrar Administrativ - Gjimanzi "Vellezerit Frasheri", Teknik i Pylltarisë për Mbrojtje dhe Monitorim

Zyrtar për Shërbime Sociale, Zyrar Administrativ - Gjimanzi "Vellezerit Frasheri", Teknik i Pylltarisë për Mbrojtje dhe Monitorim

Information

Publish Date

08.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

Komunë

Job Places

Deçan

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook