Log in
X

Company Name

Librex

Phone Number

Company Place

Prishtinë

AGJENT/E TREGËTAR PËR GJITHE TERRITORIN E KOSOVËS (35)

AGJENT/E TREGËTAR PËR GJITHE TERRITORIN E KOSOVËS (35)

Information

Publish Date

08.02.2018

End Date

22.02.2018

Categories

Shitje

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

LIBREX GROUP Per shkak te rritjes se kerkeses per produktin tone dhe me qellim per mbulim sa me te gjere te tregut, shpall konkurs per vende te lira te punes:

POZITA: AGJENT/E TREGËTAR PËR GJITHE TERRITORIN E KOSOVËS

Keni menduar ndonjehere te fitoni te argetoheni dhe te kenaqeni duke punuar?
E keni mundesine ta perjetoni duke u bere pjese e kompanise tone!

Kushtet:
- Aftesi te mira komunikimi,
- Patent shoferi – kategoria B,
- Te posedoje veture personale,
- Mosha e deshiruar 19-38 vjet,
- Perparesi per gjithe aplikuesit ne çifte.

Perfitimet ne rast punesimi:
- Perfitime sipas marreveshjes,
- Te ardhura konkuruese ne rajon dhe me gjere,
- Orar fleksibil per pune,
- Trajnime profesionale nga ligjerues te njohur vendor dhe nga rajoni,
- Udhetime dhe seminare te ndryshme neper shume vende te ndryshme te botes,
- Ngritje profesionale ne karrieren e shitjes dhe biznesit.

Bashkangjitur me nje foto te interesuarit CV e tyre duhet t'i dergojne ne marigona.lajqi1@gmail.com

Telefon: 049 645 762.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook