Log in
X

Company Name

Qeramika “Agimi Company”

Phone Number

044 238 441

Company Place

Fushë Kosovë

Shitës/e, Depoist

Shitës/e, Depoist

Information

Publish Date

08.02.2018

End Date

18.02.2018

Categories

Shitje | Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

KONKURS PUNE

Pozita: Shitës/e

Kualifikimi:

-Të ketë eksperiencë pune në shitje-minimum 2(dy) vite,
-Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
-Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
-Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
-Preferohet njohja e Gjuhës Angleze,
-Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.

Përshkrimi I detyrave dhe përgjegjësive:

-Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit,
-Njihet me kërkesën e klientit,
-Informon klientin për produktet,
-Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës,
-Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve,
-Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës : info@agimicompany.com
Konkursi është I hapur 10 ditë nga dita e publikimit
Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

 

Pozita: Depoist

Kualifikimi:

-Të ketë eksperiencë pune në depo-minimum 2(dy) vite,
-Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
-Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
-Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës : info@agimicompany.com
Konkursi është I hapur 10 ditë nga dita e publikimit
Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

 

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook