Log in
X

Company Name

REX Automobile Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

PRANIM DHE KËSHILLIM I KLIENTËVE

PRANIM DHE KËSHILLIM I KLIENTËVE

Information

Publish Date

08.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

OFERTE PUNE
Me një përvojë 25 vjeqare në Kosovë dhe Gjermani, REX Automobile është ndër autoserviset më të sukseshëm në jugun e Kosovës. Si përfaqësues gjeneral për Bosch Car Service ne ofrojmë këshillim, riparim dhe mirëmbajtje të automjeteve evropiane.

Ke dëshirë të ofrosh cilësi në një kompani të sukseshme dhe në rritje, atëhere alpliko për pozitën:

PRANIM DHE KËSHILLIM I KLIENTËVE

Detyrat e tuaja:
- Ju jeni kontakti i parë për klientët tanë
- Pranimi dhe këshillimi profesional i klientëve është fokusi juaj
- Ju ofertoni dhe shitni produktet dhe shërbimet tona
- Ju mbështetni servisin tonë në detyrat organizative

Profili juaj
- Edukim në fushën e teknikës ose ekonomisë
- Shkathtësi në komunikim, këshillim dhe shitje
- Sjellje të sigurtë dhe miqësore me klientë
- Cilësia e shkëlqyeshme e shërbimit dhe kënaqësia e klientit janë udhëzimet për punën tuaj të përditshme.

Ju lutem dërgoni aplikimin dhe referencat tek e-mail: karriera@rex-automobile.com
Data e fundit për aplikim: 20.02.2018Expired

Advertising
Advertising
Facebook