Log in
X

Company Name

DELTAPHARMA-KS SH.P.K.

Phone Number

+386 49 60 70 90

Company Place

Fushë Kosovë

Prezantues Mjekesor (3)

Prezantues Mjekesor (3)

Information

Publish Date

07.02.2018

End Date

07.03.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

                                                                                                                  Prishtine, 07/02/2018

Vende te lira pune, prane Deltapharma-KS

Njoftojme te interesuarit, se Deltapharma-Ks, hap konkurs per 3 vende pune si vijon;

Prezantues Mjekesor

Kompania Deltapharma-KS, eshte prezente prej disa vitesh ne tregun e Kosoves.

Kompania pervec importit dhe distribucionit, do te zgjeroje me tej edhe strukturat e marketingut.

Burimet njerezore konsiderohen si nje aset i vecante per ne!

Nese keni experience dhe aftesi ne fushen e marketingut dhe shitjes se produkteve farmaceutike, atehere aplikoni per poziten ;

- Prezantues Mjekesor

Disa te dhena lidhur me kete pozicion;

Personi ka per detyre te prezantoje produkte nga portofoli i Deltapharma-KS, tek te gjithe profesionistet e shendetesise, (Mjeke , Farmaci, Institucione shendetesore publike dhe private).

Te gjeneroje shitje te produkteve si dhe duhet te ndjeke ecurine dhe mbarevajtjen e tyre ne vazhdimesi.

Eksperiencat e mepareshme te marketingut ne fushen farmaceutike , do te ishin nje avantazh ne perzgjedhjen e konkurenteve.

Detaje lidhur me pagesen, si dhe te tjera qe lidhen me vendin e punes, do te jene objekt i diskutimit te drejperdrejte gjate intervistes.

Te gjithe kandidatet, duhet te paraqesin ne aplikimet e tyre me email, keto gjera;

-CV

-Dokumentin e shkollimit , diplome, (fotokopje e saj)

-Dokumente qe vertetojne trajnime te ndryshme (certifikata, fotokopje)

-Leter reference si dhe mundesi kontakti me punedhenes te ndryshem te meparshem,(do te konsiderohet e dhene e rendesishme)

Afati i fundit per aplikim eshte data deri 07 Mars 2018.

Nese paraqet interes per juve, ju lutem aplikoni CV –ne tuaj ne adresat:

apalushi@deltapharma-ks.com

abdurrahimpalushi@yahoo.com

Ju mund te telefononi edhe ne numrin +386 49 60 70 90, (pervec dites se shtune dhe djele)   ,

Me repsekt,

Deltapharma-KS                            

Expired

Advertising
Advertising
Facebook