Log in
X

Company Name

Beautyque

Phone Number

049-233-242

Company Place

Prishtinë

Agjent i Shitjes ne terren

Agjent i Shitjes ne terren

Information

Publish Date

07.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompanija e distribuimit te produkteve per sallone bukurije dhe kozmetik “Beautyque “ hap vend të lirë pune për:

Agjent të shitjes ne terren:

Detyrat:

 • Viziton sallonet, bene shitjen e produkteve te kompanisë sallonet e bukurise.
 • Të punoj në përmbushjen e qëllimeve të kompanisë.
 • Përgjegjës për rekrutim të klientëve të ri.
 • Ofron informacione për klientë në lidhje me shërbimet dhe produktet e kompanisë.
 • Këshillon klientët potencialë në lidhje me përzgjedhjen e produkteve/shërbimeve .
 • Viziton klientat sipas rutes ditore dhe javore

Kualifikimet:

 • Perparesi me arismim te larte
 • Pantet shoferi kategoria B
 • Të ketë përvojë pune ne shitje dhe eksperienca në pozita të ngjajshme kan përparësi.
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira
 • Të ketë shkathësi të shkëlqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës;
 • Te përballoj punen nën presion
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze (Përparësi)
 • Njohuri rreth produkteve te bukurisë dhe kozmetikes (Përparësi)
 • Paga mujore eshte mbi mesataren

Të interesuarit ta dëgojnë CV-në e tyre ne emailin: info@beautyque.store

Dhe numri kontaktues eshte kontaktues: 049-233-242

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook