Log in
X

Company Name

Bylis Pharma

Phone Number

045 660 270

Company Place

Prishtinë

Perfaqesues Mjekësor

Perfaqesues Mjekësor

Information

Publish Date

06.02.2018

End Date

13.02.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Perfaqesuese Mjekesore

 

BylisPharma kerkon te punesoje perfaqesuese Mjekesore per produktet e saj Dermo Kozmetike.


Preferohet:

  • Te kete te perfunduar Universitetin e Mjekesis, Farmacise dhe Biokimise.
  • Mosha e preferuar deri 30 vjeqe,
  • Te kete te njohur gjuhen Angleze ose Frenge.
  • Te kete patent shofer te kategorise B (preferohet).

Te interesuarat me keto kualifikime te dergojne CV ne e-mail bylis.ks@gmail.com

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook