Log in
X

Company Name

MS-FINANZ

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Operator marketingu I/E gjuhës Frënge (2)

Operator marketingu I/E gjuhës Frënge (2)

Information

Publish Date

06.02.2018

End Date

20.02.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

MS FINANZ AG është njëra nga institutet më të mëdha financiare në Zvicër e cila ofron këshilla financiare për të gjitha produktet dhe shërbimet bankare për klientë në të gjithë territorin zviceran.

Për qëllim të zgjerimit të aktivitetit të saj në Prishtinë kërkon punëtorë/e në këto pozita:

  • Operator marketingu I/E gjuhës Frënge:

Përgjegjësitë :

  • Të identifikojë klientët potencial përmes promovimit të ofertave
  • Të mbledhë, analizoj dhe verifikoj informatat që lidhen me kredi kërkuesin
  • Të jeni të sakt në dhënjen dhe marrjen e informacioneve
  • Të kompletoni më shumë kujdes kërkesen për kredi

KUALIFIKIMET:

  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
  • Njohja e gjuhës frënge është obligative,
  • Përvoja e punës është përparësi
  • Aftësi të mira analitike dhe organizative

Ne ofrojm ambient të punës dhe kushtet me standarde evropiane, pagë konkuruese në treg, mundësi karriere.

Luteni që t‘i dergoni Cv-në dhe një letër motivuese në e-mail adresën: n.krasniqi@ms-finanz.ch ose sh.shabani@ms-finanz.ch

(Vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen).

Expired

Advertising
Advertising
Facebook